Ny medlemsfordel – Juridisk førstehjelp

 

Hvem har ikke hatt behov for noen juridiske råd fra tid til annen, og da er vel førstevalget å kontakte en advokat, og ofte blir det gjort uten at det er gjort noen særlige forberedelser.

Har du ikke forberedt deg grundig er det ikke uvanlig at timene renner fort på, noe som kan koster ikke bare dyrt, men veldig dyrt.

Det er derfor med glede at SENIOR NORGE Østfold nå kan tilby sine medlemmer gratis juridisk førstehjelp, som kan bestå i kartlegging av behovet, råd og veiledning eller tips om hvor en kan henvende seg for ytterligere hjelp. SENIOR NORGE sentralt har flere advokater i sin stab som kan hjelpe med selve jussen, og er du medlem får du første time gratis.

Behovet kan være alt fra tolking av kontrakter, skriving av testament/fremtidsfullmakt, klage på offentlige vedtak, skriving av søknader eller bare det å kunne finne fram i lovverket, noe som ofte kan være veldig kronglet dersom en ikke har noe erfaring fra før.

Førstehjelpen består ikke av juss på høyt nivå eller stjerneadvokat, men praktisk veiledning som alle bør gjennomgå før en går til engasjement av en jurist som koster dyrt.

Roger Kristoffersen, som er styremedlem i SENIOR NORGE Østfold, står klar til å svare på spørsmål på tlf. 951 88 881 eller e-post rogkris2@online.no eller for avtale om et møte for ytterligere informasjon.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter