Medlemsfordel – Kari Nilsen sparer kr. 2 000 på alarm fra Østfold Sikkerhetsservice!

Senioravisa hadde gjort en avtale med Kari Nilsen om et besøk for å snakke om hennes husalarm.

Da jeg ringte på, var det en meget hyggelig dame som åpnet og ba meg komme inn. Hun hadde besøk av en montør fra Østfold Sikkerhetsservice som skulle sette opp det nye alarmsystem for henne.

Kari har vært medlem av Seniorsaken Østfold siden 2003, og hadde lest på nettsiden vår om det samarbeid Seniorsaken har med Østfold Sikkerhetsservice.

Mannen hennes var kommet på sykehjem og hun var nå alene, men hun hadde jo alarm fra før og følte seg godt sikret med det.

 

Men når en bor alene i eget hus, så må en prøve å spare penger der det er mulig, så hun begynte å se på hva hun betalte for alarmen hun hadde og syntes det ble mye penger av det. Derfor tok hun en telefon til Paul Pedersen i Østfold Sikkerhetsservice og avtalte med ham om å få et tilbud på samme type alarm som hun hadde.

Tilbudet som Paul kom med var så pass gunstig at hun slo til. Totalt vil hun spare neste kr. 2 000,- pr. år i forhold til det hun betalte fra før.

Det var anledningen til mitt besøk og jeg hadde avtalt med Paul Pedersen om å komme samtidig slik at han kunne komme med supplerende opplysninger.

Paul poengterte at medlemmer av Seniorsaken får i utgangspunktet kr. 80,- i rabatt pr. måned normalpris er fra kr. 429,- som er ca. 50 kr lavere pr. måned enn deres største konkurrenter, og gratis installasjon av nytt alarm som normalt koster kr. 1 490,-. I tillegg vil Seniorsaken Østfold få en støtte på kr. 500,- fra Østfold Sikkerhetsservice for hver alarm som de selger, uansett om kjøperen har alarm fra før eller ikke, så det er en «vinn – vinn» avtale for alle parter.

-Så er det noen som kunne tenke seg å spare noen kroner og samtidig få et meget bra alarmsystem, så er det bare å ta kontakt med Paul Pedersen på tlf. 488 89 055.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter