NAV – enestående service!

Hørt om «Roger-penn» (Roger MyLink) før? Det hadde ikke vi heller! Det er en liten genial sak som ser ut som pennen Roger Moore hadde i sin rolle som James Bond. Som dere kanskje husker var dette mer enn en penn!

Forfatterens kone bruker høreapparat som til daglig fungerer bra. Men slik er det ikke når hun er i store forsamlinger – da blir alle lydene til «grøt», og det er vanskelig å få med seg noe som helst.

I et nylig møte hvor hun deltok, la en av de nærmest henne noe på bordet som lignet på en penn. Det var en «Roger-penn». Det er en liten mottager som tar inn lyden fra de nærmeste omgivelser og sender den inn i eierens høreapparat som således får med seg det som foregår og kan delta i samtalene rundt bordet. Velferdsteknologi på sitt beste!

Min kone så straks mulighetene. «Roger-pennen» kunne være løsningen på hennes problemer.

Så kommer en solskinnshistorie – enestående service fra NAV!

Vi besøkte NAV sin hjelpemiddelsentral på Greåker. Min kone redegjorde for sine hørselsproblemer og fikk forelagt et skjema som hun fylte ut. Bestilling av «Roger-penn». Vi skulle få beskjed når søknaden var behandlet!

Det gikk noen dager, og vi hadde akkurat bestemt oss for å reise opp til Greåker og høre hvordan det gikk med søknaden. Da ringte telefonen! Det var en hyggelig person fra Hjelpemiddelsentralen på Greåker. Han fortalte at «Roger-pennen» var ankommet, og spurte om det passet at han kom ned til oss for å gi min kone informasjon og veiledning.

20 minutter senere satt han i vår stue og ga min kone en grundig informasjon og veiledning i bruk av «Roger-pennen». Han tok seg den tid som var nødvendig for å være sikker på at alt var forstått. De prøvene som ble gjennomført, bekreftet at utstyret fungerte etter hensikten. En stor lettelse for min kone!

«Roger-pennen» er et hjelpemiddel som det er velsignet enkelt å forstå og bruke.

Vi opplevde dette som enestående service fra NAV!  Takker og bukker.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter