Nordbyhaven – leiligheter med panoramautsikt!

Husker dere «Øya Seniortun»?

Det var 7. oktober 2015 vi hadde besøk av Øivind Erichsen på et temamøte om seniorboliger. Erichsen presenterte den gang sitt prosjekt om seniorboliger ved Øya Golfpark på Hafslundsøy. Siden den gang har det rent mye vann i Glomma, men Erichsen har ikke gitt opp sin drøm om realisering av et boligkonsept for eldre.

Nå er prosjektet kommet så langt at reguleringsplanen er godkjent, rammetillatelsen er gitt og etter ferien skal han søke om igangsettelsestillatelse. Etter ferien vil også salget av leiligheter starte. Håpet er at ca. halvparten av de 39 leiligheter vil være solgt før byggestarten.

Siden vi omtalte prosjektet første gang, har Erichsen fått med seg Runar Walther, både som investor og som entreprenør og de tar sikte på å starte med grunnarbeidene i høst.

De 39 leilighetene vil variere i størrelse fra 79 til 115 kvadratmeter og prisen vil være ca. 3,5 millioner for de minste og ca. 5,5 millioner for de største. Det vil bli heis og garasjeanlegg i kjelleren.

PERSPECIVE 2 fra fellestunDet mest spesielle vil være det overbygde fellesarealet med glasstak. Her skal det anlegges et innendørs hage med både små og store vekster og trær, noe som blir mulig da det er hele tre etasjer høyt under taket. Det vil også bli plasser i hagen hvor beboerne kan treffes og hygge seg med venner.

Har du ønske om å bo sentralt, men landlig, så må dette være noe å tenke på med gangavstand til golfbanen, turstier rett utenfor døren og busstopp 15 m fra inngangsdøren. Og det tar bare 10 – 15 minutter med buss til Sarpsborg sentrum.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter