NRK svikter sine mest trofaste seere!

De fleste TV seere, som er interessert i lokale nyheter, har sikkert lagt merke til at NRK etter nyttår har redusert lokalsendingen kl. 18:45 til en liten snurt på 5 minutter kl. 18:55. Dette til tross for at nettopp denne sendingen hadde 333 000 seere i gjennomsnitt i fjor og at nesten alle (85%) var folk over 50 år.

Senior Norge, ved kommunikasjonssjef Christin Engelstad, sier til Dagbladet at det trolig er en form for ungdomsdyrking som har ført til at NRK velger å nedprioritere sine mest trofaste seere til fordel for yngre, som for det meste er bruker av nett og mobil.

Senior Norge Østfold mener det er en hån av NRK mot de eldre seere at en av de mest populære sendinger er blitt nesten utradert. Ikke nok med det, men programmet «Norge i dag» som ble sendt på slutten av 21 nyhetene er også blitt fjernet. I dette program fikk seerne lokale innslag fra hele landet, noe som også ble satt stor pris på.

Se hele artikkelen i Dagbladet på https://www.dagbladet.no/kultur/storm-mot-nrk—de-sier-til-eldre-seere-at-dere-er-uinteressante/69335658

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter