PC-hjelpen — Dele på Facebook, hvorfor og hvordan?

En av våre aller viktigste oppgaver er å drive informasjonsvirksomhet for å få oppmerksomhet og fremme de eldres interesser.
Vår rolle er å være de eldres stemme i samfunnet. Det er vårt mål å være best på informasjon om seniorer (60+) og pensjonister i Østfold.

Vi arbeider via alle de media som er tilgjengelig for oss: kommunikasjon med våre medlemmer pr. E-post og vanlig post, våre egne temamøter, NRK radio/TV, lokalaviser i Østfold og til sist men ikke minst, via SENIORAVISA som vi utgir med nye innlegg hver mandag.

Vi når ut til mange via SENIORAVISA . Inneværende år vil vi oppnå nær 60.000 besøk. Dette innebærer at vi når langt utenfor vår egen medlemsmasse, og dette er bra! Jo flere vi når frem til med vår informasjon, jo sterkere vil vi stå vi i kampen for de eldres interesser.

Vi er overbevist om at våre muligheter ligger langt over de 60.000 besøk vi vil kunne få i år.

Mulighetene ligger i at flere av våre lesere, deler våre innlegg på Facebook.

Vi får av og til spørsmålet om hvordan man deler innlegg i SENIORAVISA med sine Facebook-venner. Med hånden på hjerte, dette kan vi si er meget enkelt!

Når du åpner første siden på vår nettside, kommer du til SENIORAVISA og ukens nye innlegg. Det finnes her en innledning for hvert innlegg. Trykk på «les mer» nederst på innledningen og hele innlegget kommer opp. Trykk på den lille blå «face-book» – knappen nederst til venstre på innlegget og trykk så på «publiser offentlig». Da har du delt.

Dette er den aller beste støtt vi kan få i vårt arbeid for å fremme de eldres interesser.

GJØR DET TIL EN VANE – DEL VÅRE INNLEGG HVER GANG!

Og skulle du snuble i noen PC-problemer – husk at du kan ringe PC-hjelpen!

SENIOR NORGE Østfold

PC-hjelpen – telefon 922 87 090

Terje Lloyd Andersen/Finn Åsmund Johnsbråten

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter