PC-hjelpen — fjernstyring

I utgaven av SENIORAVISA den 30. april har vi et innlegg om den PC-hjelp vi nå kan tilby våre medlemmer. Når det oppstår problemer man ikke greier å løse selv, ring 922 87 090 mellom kl. 1200 og 2100, og Terje Lloyd Andersen hjelper til!

Vi er svært tilfreds med at vi nå kan tilby våre medlemmer denne tjenesten. Enhver PC-bruker snubler fra tid til annen i problemer som de trenger hjelp til å løse. Da er det greit å ha noen å ringe til!

Det er spennende å se hva vi kan få ut av den tjenesten vi har etablert. Samtidig retter vi blikket fremover. Vi arbeider med en løsning som vil være en ytterligere forbedret tilbudet til våre medlemmer. Vi tror det kan være interessant med litt info om hva vi arbeider med. Løsningen behøver ikke ligge så veldig langt unna, men den skal utarbeides og vi må teste den.

Løsningen er basert på et program som er installert i både brukerens og PC-hjelperens PC’er. Når brukeren trenger hjelp, ringer han opp PC-hjelperen, og begge to henter opp programmet. Brukeren oppgir en kode og PC-hjelperen overtar styringen av brukerens PC. PC-hjelperen kan så identifisere og løse problemet. Brukeren kan hele tiden følge med på sin egen skjerm og se hva som skjer.

Brukeren har hele tiden full kontroll. PC-hjelperen kan ikke komme inn på brukerens PC uten å ha fått oppgitt koden fra brukeren. Brukeren kan til enhver tid avslutte eller avbryte tjenesten dersom PC-hjelperen skulle bevege seg inn i områder som brukeren ikke ønsker å gi PC-hjelperen adgang til.

Dette kan kanskje høres komplisert ut, men det er i realiteten meget enkelt når programmene først er installert. Lett å forstå, lett å bruke – svært effektivt!

Vi kommer tilbake til denne saken etter hvert. Vi tror løsningen vil komme til å innebære et stort skritt fremover for våre PC – brukende medlemmer.

Skulle noen i mellomtiden ønske seg mer info om dette – ring gjerne Terje Lloyd Andersen!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter