PC-hjelpen — fornøyd medlem

 

Vi synes det er flott at våre medlemmer er i ferd med å bli kjent med vår nye tjeneste, «PC-hjelpen», og at vi kan konstatere at tjenesten fungerer. Vi fikk en hyggelig oppringing fra Harald Bjørn Sæter som gjerne ville fortelle oss om hvor godt fornøyd han var med den hjelpen han hadde fått.

Han hadde hatt et problem med sin PC som han ikke greidde å løse selv. PC’en hadde mistet trådløse forbindelsen med skriveren.

Etter å ha plundret en stund uten å lykkes i å løse problemet, ringte han til «PC-hjelpen» 922 87 090, Terje Lloyd Andersen. Harald Bjørn forklarte sitt problem og opplevde at Terje fulgte godt med. Han kom fort på sporet og Harald Bjørn hadde et problem mindre! Det var fort gjort!

Harald Bjørn uttaler seg rosende om vår PC-hjelper, som han opplevde som hyggelig, kompetent, oppmerksom og som snakket et tydelig språk som var lett å forstå. Han synes det må være flott for medlemmene i Senior Norge Østfold å ha tilgang til denne tjenesten. Han tror det må være mange flere som fra tid til annen snubler og har behov for hjelp.

Denne gangen foregikk problemløsningen gjennom en telefonsamtale mellom Harald Bjørn og Terje. Men neste gang blir det annerledes. Harald Bjørn fikk fjernstyringsprogrammet TeamViewer» installert i sin PC, så nå er de to «online». Dette programmet fungerer slik at hjelperen overtar styring av brukerens PC. Brukeren kan hele tiden følge med på egen skjerm når hjelperen gjennomfører korrigeringer. Brukeren har således full kontroll. Dette er meget effektiv metode som samtidig gir læring! Altså i «pose og sekk!»

Til de av våre medlemmer som får problemer med PC’en sin – «PC-hjelpen» er ikke mer enn en telefonsamtale unna!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter