PC-hjelpen — full harddisk og hva så?

 

Noen og enhver av oss får fra tid til annen problem med PC’en. Det er ikke alle gitt å løse slike problemer selv. Og hva gjør man da? Øivind Strømnes sin backup-hard disk var full, og ytterligere backup’er av hans data var ikke mulig. Og hva gjorde Øivind da!

Han ringte 922 87 090 SENIOR NORGE Østfold «PC-hjelpen» v/Terje Lloyd Andersen. Øivind forklarte sine problemer for Terje, og relativt raskt hadde Øivind et problem mindre!

 

Øivind Strømnes
Øivind Strømnes

Vi ringte Øivind for å spørre ham om hvordan han hadde opplevd sitt første møte med «PC-hjelpen». Her er hva Øivind svarte:

«Terje har nå hjulpet meg med det problemet at sikkerhetskopidisken var full, og at nye kopieringer ikke ble foretatt.

På Windows 7 må man manuelt foreta sletting av gamle kopier selv, for å gi plass til de nye. På f.eks. Windows 10 gjør maskinen dette automatisk. Så i dag lærte jeg hvordan jeg skal håndtere dette fremover. Maskinen driver nå og legger inn det som lå på vent (tar tid!).

Hele seansen tok 15 minutter»

Så, her hadde altså Øivind fått løst et problem samtidig som han hadde lært noe han tidligere ikke har kunnet! Altså har han fått i pose og sekk!  Og dette er gratis for medlemmer, det har ikke kostet Øivind noen ting!

Hva hadde Øivind gjort hvis han ikke hadde kunnet dra nytte av «PC-hjelpen»?

«Jeg hadde kunnet bruke Windows fjernhjelp eller leverandørens abonnement på fjernhjelp. Slike abonnementer er tidsbegrenset og koster ca. kr. 1.000,-. Det som er fint med Senior Norge Østfold sitt opplegg, er at medlemmene vet hvem man snakker med, og at hjelperen snakker i termer man forstår (altså, ikke over hodet på noen). At det hele er i regi av Senior Norge Østfold opplever jeg som et absolutt pluss! Noe som jeg kan ha full tillit til!

PC-hjelpen føyer seg som et betydelig tilskudd til rekken av fordeler som medlemmer i Senior Norge Østfold nyter godt av! Jeg opplever at det lønner seg å være medlem i Senior Norge Østfold!»

Da kan vi konstatere at PC-hjelpen er oppe og går! Og så vil vi si til våre medlemmer: «Har dere problem med PC’en, ikke sitt å plundre med det! Ring PC-hjelpen, tlf 922 87 090, Terje Lloyd Andersen!»

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter