PC-HJELPEN – PC’en til Bjørg pajet!

Du vet ikke hvor avhengig du er av PC’en før den dagen den bråstopper og ikke vil mer. Det fikk Bjørg Sten-Nilsen til fulle erfare. Hun er kasserer i SENIOR NORGE Østfold og holder øye med det vi har på banken og det som går ut og inn! Innbetalingene går greit, men vi får ikke betalt regningene våre – uff, uff – KATASTROFE! Vi får håpe våre kreditorer har tålmodighet med oss en liten stund!

Bjørg Sten-NilsenSvart PC-skjerm og hva så? Da Bjørg fikk summet seg, tok hun kontakt med PC-hjelpen v/Terje Lloyd Andersen, tlf 922 87 090. PC’en til Bjørg var gammel og slitt og fikk dødsdommen!

Bjørg trengte en ny PC. Det er mye å velge i og da var PC-hjelpen god å ha! Og så er det et C-moment. Alt det som lå på den gamle PC’en må lempes over til den nye. Igjen er det godt å ha adgang til kyndig hjelp.

Bjørg fikk den hjelp hun trengte!

PC-hjelpen har bistått Bjørg gjennom hele prosessen, hun har nå ny PC, fullt operativt og med alt av innhold i den gamle maskinen overført til den nye!

Dette er hun godt fornøyd med og takknemlig for den assistanse hun har fått. Og enda mer fornøyd er hun fordi hun som medlem av SENIOR NORGE Østfold har fått all denne hjelpen gratis. Jeg har ikke en gang våget å regne på hva jeg har spart sier Bjørg! Men i alle fall vet jeg at jeg bare på denne ene konsultasjonen har tjent inn medlemskontingenten flere ganger.

Vi synes vi hører Bjørgs gledesrop fra skogkanten der oppe på Rolvsøy:

«I AM BACK ON NET AGAIN!»

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter