Redaktøren har ordet – endringer på nettsiden!

Nettsiden vår fungerer i hovedsak bra. Vi har inntrykk av at våre lesere finner innholdet relevant og interessant. Det er mange som har kommet inn i rytmen ved å gå inn og lese våre nye innlegg som kommer hver mandag kl. 0900. Det store, og fortsatt økende besøkstallet, skulle bekrefte at vi er på rett spor. I juli måned hadde vi hele 5337 besøk – All time high!

Vi kan ikke slå oss til ro med dette. Det vil alltid være muligheter og behov for utvikling. Derfor må vi fra tid til annen gjennomføre endringer – med ambisjon om å kunne tilby våre lesere et enda bedre produkt.

Vi har en rubrikk i SENIORAVISA som heter «Dette bryr vi oss om». Rubrikken gir adgang til saker og områder vi engasjerer oss i. Den vil få et nytt navn, men hva, er ikke endelig bestemt ennå. Rubrikken vil få plass øverst, ut til høyre på alle sider. Den vil således bli godt synbar og lett tilgjengelig.

«Se i våre arkiver» er et saksbasert arkiv hvor leserne lett kan finne fram til saker de måtte ha spesiell interesse for.

Menyen øverst på forsiden vil få et nytt valg som skal inneholde alt om data, dataopplæring og digitale ord og uttrykk

Vi tror spesielt at de informasjonene vi nå legger inn vedrørende digitale spørsmål og data er et stort skritt fremover, og vi vil komme tilbake med mer detaljerte opplysninger når den endelige utformingen er klar.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter