SENIORAVISA – et felles forum!

 

SENIOR NORGE Østfold utgir SENIORAVISA som en ukeavis på våre nettsider. Avisa oppdateres med nye innlegg hver mandag. Den inneholder senior- og pensjonistnyheter, lokale nyheter og hverdagshistorier fra hele Østfold. Så prøver vi å synliggjøre personer som har gjort seg fortjent til vår oppmerksomhet.

Vi har det ubeskjedne mål å være best på senior- og pensjonistnyheter i Østfold.

Vårt konsept har fått en almen, god aksept. Dette bekreftes av besøkstallene. For tiden har vi nådd et nivå på vel 50.000 besøk pr. år. Høyeste besøkstall for en enkelt måned er 5.185.

 

Vårt mål med SENIORAVISA er at den skal tjene som et felles forum for seniorer, pensjonister og pensjonistforeninger i Østfold. Til vår kunnskap finnes det ikke noe annet slikt medium.

Vi bestreber oss på å presentere stoff som er aktuelt, variert og relevant for våre lesere. Samtidig forsøker vi å få inn lokale nyheter fra alle deler av Østfold. Vi henter inn stoff gjennom våre lokalkontakter og forskjellige media.

Vi har fra tid til annet hatt innlegg fra gjesteskribenter. Vi ser det slik at dette beriker innholdet i SENIORAVISA og gjør den derved enda mer interessant for våre lesere. Derfor ønsker vi mer enn gjerne flere gjesteskribenter velkommen! Forutsetningen er at det som skrives skal være partipolitisk og religiøst uavhengig.

Har du noe på hjertet som du vil gi uttrykk for, slå på PC’en, skriv noen linjer, send dem til oss, og vedlegg gjerne et bilde. Vi skal alltid finne plass i SENIORAVISA. Din mening teller!

Dette er også en mulighet til pensjonistforeningene i Østfold. Nå kan de gjennom leserinnlegg i SENIORAVISA nå frem til et bredt publikum i Østfold. La deres meninger høres.

Leserinnlegg kan sendes til SENIOR NORGE Østfold, vestlars@gmail.com eller fajohnsbr@hotmail.com

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter