SeniorNorge Asker logo

SENIORAVISA ønsket av Senior Norge Asker!

Senior Norge Østfold vil ønske medlemmer av Senior Norge Asker velkommen i gruppen som ønsker å lese SENIORAVISA fra Østfold. Vi har gjennom SENIORAVISA ambisjoner om å være den beste formidler av aktuell stoff for og om seniorer i Østfold, men det er etter hvert mange utenfor Østfold som også har fattet interesse for avisen. Vi har lesere i Oslo, Hordaland, Rogaland, Nordland, Sverige og Danmark.

SENIORAVISA blir oppdatert med 6 – 8 nyheter hver mandag morgen. Medlemmer i Asker som har e-post adresser, vil nå få påminnelse om hvilke nyheter som kommer. Vi håper også å komme i gang med gratulasjoner for de som kan feire «runde» bursdager. Det har vi gjort i Østfold i lang tid nå og det er et populært innslag med mange besøkende.

I uke 43 passerte vi 100 000 besøkende på nettsiden siden vi startet for drøyt tre år siden, og for oktober har vi satt ny rekord for en enkelt måned med 5 439 besøk. Dette tilsvarer vel 65 000 besøk i året.

Ingen slår oss på frekvens og aktualitet

Selv om det naturlig nok vil være mest stoff fra Østfold, så tilstreber vi også å ha innlegg av generell interesse. Nå da Asker er kommet med, etterlyser vi samfunnsinteresserte medlemmer, og andre, der som kan skrive og tipse oss om lokalt stoff som kan ha almen interesse for seniorer.

I tillegg til at vi ønsker innlegg fra dere i Asker, så er vi takknemlige for tilbakemeldinger med ris og ros om det vi har lagt ut og vi tar gjerne imot forslag til innlegg i SENIORAVISA.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter