Slik finner du frem på nettsiden

Vi har nå drevet nettsiden vår med SENIORAVISA i vel 3 år. Den inneholder de viktigste opplysninger om vår forening og nyheter som vi formidler gjennom SENIORAVISA. Nettsiden fungerer således som et bibliotek.

Informasjonsmengden har etter hvert blitt betydelig og det kan være litt krevende å finne frem. Derfor vil gi gi en orientering som vi tror kan være til nytte for våre lesere – både de som har vært med fra før og de som er nye lesere.

Menylinje

På toppen av førstesiden finnes en menylinje. Trykk på hvert enkelt av elementene og det kommer frem undermenyer. Så er det bare å velge.

Senioravisa

Nettsidens første side er SENIORAVISA. Den inneholder vanligvis 8 nye innlegg hver mandag, med aktuelt stoff.

Innlegg

Her finnes i kronologisk orden alle innlegg som har vært på nettsiden fra starten av – nyeste innlegg først. Her kan man bla seg bakover så langt man måtte ønske.

Innlegg pr. kategori

Om man skulle ønske å finne frem til et eller flere bestemte innlegg, så kan det bli en tidkrevende jobb å bla seg bakover i «alle innlegg».

Det finnes en snarvei.

Når man har åpnet hvilket som helst innlegg, vil det øverst til høyre på siden komme opp en menyoverskrift: «Dette bryr vi oss om – pr. kategori». Trykk på overskriften og undermenyen kommer opp. Tallene i parentes angir hvor mange innlegg det finnes av gjeldende kategori.

Skulle man for eksempel ønske å finne en eller flere «aktuelle profiler», blar man seg nedover i kategoriene i undermenyen, trykker på «aktuell profil» og alle aktuelle profiler kommer opp i kronologisk rekkefølge.

Vi håper denne veiledningen kan være til nytte både for lesere som har vært med oss fra før og for nye lesere. Skulle det likevel være spørsmål om hvordan man skal finne frem så kan man ringe vår nettsideredaktør, Arne Vestergaard Larsen, tlf 917 48 695.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter