Senior Norge navnebytte

Uken som gikk – siste nytt fra BA5

Hei alle!

Ingen av dere kan ha gått glipp av DNB-saken i Aftenposten og påfølgende debatt i forrige uke. Banken måtte innrømme å ha sviktet flere hundre tusen kunder som ikke er på nett.. Med Knut Chr. som eneste kilde fra seniororganisasjonene i saken fikk vi stor oppmerksomhet. Jeg har aldri opplevd så positive og direkte tilbakemeldinger fra medlemmer. Som Knut Chr. understreket i saken, har vi  kjempet for omsorgsfull omstilling i den digitale hverdagen i flere år. Nå oppleves DNBs innrømmelse som en seier!

Banken har endelig funnet ut at den ikke kan lære opp alle til å benytte nettbank. Direktøren i saken sa også at de hadde tatt feil når det gjaldt hvor raskt norske seniorer uten nettkompetanse ville dø eller overlate banktjenester til familie. Skammelig strategi!

Etter å ha gitt banken sinnasaklig tilbakemelding i våre interne kanaler og på Facebook kom det en mail umiddelbart. Den var fra Cecilie Skjennald i bankens kommunikasjonsavdeling.

 

Hei!

Takk for at du deler betraktningene dine med oss. Det vi jobber med nå, er å se på hvordan vi kan løfte frem de «gode gamle banktjenestene» våre og tilgjengelig gjøre dem litt bedre for de ikke-digitale kundene. Vi ser også på hvordan vi kan forenkle kontaktpunktene inn til banken for disse kundene.

Målgruppen for dette prosjektet er kunder som aldri kommer til å bli digitale. For de som har et ønske om eller har forutsetning for å bli digitale, vil vi fortsatt holde nettbankkurs og lære dem opp i de digitale verktøyene.

Hilsen Cecilie

 

Det ble full krigsdans i pur glede i BA5!

Nå må vi jobbe videre med opplæring av DNB og de andre ansvarlige. Det handler ikke bare  om å få folk på nett. Alt vil ikke løse seg når alle «analoge» mennesker er borte. Produkter og tjenester vil alltid være i utvikling og ligge langt foran vanlige brukere.

Akkurat nå forteller DNB deg at du kan betale med Vipps når du handler på nett. For noen helt naturlig. For andre helt uforståelig.

Vi vil ikke stoppe verden – vi vil bare at alle skal kunne mestre sin egen hverdag på et verdig og selvstendig vis.

 

HUSEBYHAGEN

En suksesshistorie fra Skedsmo!

Som jeg regner med at alle vet har Anne Marie Vereide, styreleder i Senior Norge Skedsmo, og Solveig Granberg, styremedlem i samme lag, brent i flere år for å bygge seniorboliger i kommunen. Deres visjon og drøm blir nå en realitet etter flere års hardt arbeid, pågangsmot og kanskje en manglende «evne» til å tenke negativt! Vi gratulerer!

Forrige uke var det første salgsmøte. Boligene selges med forkjøpsrett etter følgende kriterier:

  1. Medlemmer av Senior Norge som står på egen liste, etter nummer på lista.
  2. Medlemmer av Senior Norge, etter ansiennitet.

Bortimot 15 leiligheter ble solgt på møtet!

Snakk om medlemsfordel!

Vi ser frem til å presentere historien om Husebyhagen utfyllende på nettsidene. Foreløpig kan dere ta en titt på det flott prospektet vedlagt.

Ha en fin uke!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter