Ukeslutt fra Senior Norge sentralt

Hei alle!

Det aller mest spennende i uken som gikk var et møte med en virksomhet som heter Gen Bridge. Dette er en oppstartsbedrift med unge mennesker i førersetet. (De virket yngre enn mine egne barn som er 22 og 24 år)

Det er en ny trend at unge som kommer rett ut av universitetet starter egen virksomhet. Og mange får støtte av Innovasjon Norge eller andre om de har en god idé.

Gen Bridge vil, som navnet antyder, bygge broer mellom generasjoner. Først og fremst konsentrerer de seg om ungdom som trenger et sted å bo og seniorer som har plass til overs.

Tror dere dette vil bli en suksess? De har pågangsmot i lange baner, så vi stiller opp og hjelper dem gjerne i etableringsfasen!

Jeg abonnerer på nyheter/referat fra møter fra eldreminister Åse Michelsen på Stortinget. Forrige uke fikk hun blant annet spørsmål om hun ville styrke den geriatriske kompetansen for behandling av eldre multisyke pasienter.

Litt senere i uka fikk hun en innstilling fra helse- og omsorgskomiteen vedrørende bekjempelse av ensomhet.

Det vil nok ikke være mulig i særlig grad å kunne juble over det som blir presentert på disse sidene i første omgang. Men det er fint å følge med på de krav som blir stilt ministeren.

Som alle vet er denne helgen langhelg for mange. Det kunne den vært i Senior Norge også om ikke noen hadde vært så uoppmerksomme å putte inn et sentralstyremøte i morgen.

Tirsdag er det arbeidernes dag. Men visste du at det er den dagen flest nordmenn starter å arbeide i hagen.

Ha en fin dag uansett!

Hilsen Christin

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter