Senior Norge Østfold logo 200

Valgkomiteen er kommet godt i gang med arbeidet

Valgkomiteen i Senior Norge Østfold er godt i gang med arbeidet for å utarbeide en liste med forslag på navn til både styret og andre tillitsverv.

18. desember skrev vi på nettsiden at komiteen ønsket å få forslag og innspill på kandidater, og fristen for å komme med slike forslag var satt til 15. januar. Da skal valgkomiteen ha det første møte i år og ifølge Jan Arne Falla i valgkomiteen regner han med at de deretter starter med en ringerunde til interessante navn.

I innlegget på nettsiden før jul, kom komiteen med spesiell ønske om forslag på kvinner og personer bosatt i enten Moss eller Indre Østfold da det er få fra disse områder i styret og andre posisjoner.

Nå skal det som kjent være et temamøte 7. februar i Kulturtorget i Mysen, vi vil anta at det da også vil være mulighet for å komme med forslag på kandidater. Årsmøtet skal være 7. mars i Sarpsborg.

Som tidligere nevnt, er det ifølge sittende styre ikke noe skremmende opplevelse å være aktiv med i styret, tvert i mot, det er både givende og interessant og det er alltid hyggelig og god stemning på styremøtene.

Dersom det er noen som etter nærmere ettertanke kunne tenke seg et verv eller komme med forslag, er det bare å ta kontakt med: Jan Arne Falla, tlf. 416 30 657 og e-post jarnefal@live.no eller Per-Arne Polsrød, tlf. 930 99 614 og e-post per-arne@polsrod.no.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter