Vi forlenger en lang sommer!

Det har vært en utrolig sommer, som har sett ut til å vare og vare! Varmt og svært tørt. Først nå midt i september ser sommeren ut til å være på hell. Helt til nå har vi hatt sommerdager med 20 grader eller mer og nytt gleden av å kunne gå i kortermet og shorts!

Vi har tidligere skrevet om tørkesommeren 1947. Da var det 104 sommerdager, altså dager med over 20 varmegrader. Vi er i nærheten av å slå denne rekorden. Siste melding går ut på at vi hittil i år hatt 102. Da ser det ut som det stopper der og rekorden fra 1947 blir stående.

Folk har nytt godt av den flotte sommeren. Det har vært en lang og fantastisk sommer for båtfolket, for de som har besøkt badestrendene og for de som synes det er fint med besøk på uterestaurantene. Det har vært mange fornøyde turister og det har vært liv i gågatene.

I SENIOR NORGE ØSTFOLD har nettsideredaksjonen holdt åpent hele tiden med oppdatering av SENIORAVISA og nyheter hver mandag. Det har vært noe våre lesere har satt pris på. Et formidabelt gjennomsnitts besøk på 5.008 pr. måned i juni, juli og august vitner om det.

Og nå tar vi fatt på høstsesongen! Det markerte vi med vårt første temamøte for sesongen på Gleng i Sarpsborg den 5. september. Dette var et viktig møte som dreide seg om data, datautvikling og hvordan vi skal henge med i utviklingen. Omtrent halvparten av våre medlemmer er ikke på nett, og vi skulle gjerne hatt flere med! Et betydelig tiltak er opprettelse av «PC-hjelpen» som gjør at vi kan tilby vår medlemmer hjelp når de trenger det!

Vi har et godt høstprogram som vi avslutter i desember med Agnete Tjærandsen som foredragsholder. Gled dere til det!

Mette av sol og varme, men likevel forlenger vi også i år sommeren med et Hellas-besøk. Det blir også i år Pythagorion på Samos. Der venter leilighet nr.10 i Manos studios på oss, og bekjente som vi har fått opp gjennom årene blant annet på forskjellige restauranter- Dimitris, Stergios, mamma Bilas, Manuela, Sandy og mange flere.

Vi gleder oss til båtturer med «Zorba the greek», Jeannis, hans norskfødte kone, Elisabeth og 30 varmegrader i luften og 26 i vannet! Regner med at det også i år blir en kveldstur på sjøen i nattemørket og en stjernehimmel som ikke er til å tro.

Vi gleder oss naturlig vis til oppholdet i Pythagorion, men gruer oss litt til starten på turen. Den begynner lørdag kveld med et 50 års jubileum her hjemme. Så går bussen søndag natt kl. 0230, og flyet fra Gardermoen letter kl. 0600 – nesten umenneskelig!

Men noe må man yte for å nyte!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter