Vi styrker tilstedeværelsen i Indre Østfold!

SENIOR NORGE Østfold er et fylkeslag med hele Østfold som arbeidsområde. I deler av fylket har vi lokalkontakter som har ansvar for å holde kontakt med lokale medlemmer, myndigheter, media og andre som har et forhold til vår virksomhet.
Vi hadde 1. november i fjor vårt første temamøte i Indre Østfold. Det ble avholdt på Kulturtorget i Mysen. Vi har da og senere mottatt ønsker om en sterkere lokal forankring i Indre Østfold.

Jan Arne FallaDe som følger oss på nettsiden vår: ostfold.seniornorge.org, vil ha sett at vi det siste året har hatt innlegg på nettsiden fra Indre Østfold. Nesten hver uke.

Vi ser nå i retning av å etablere en lokal arbeidsgruppe i Indre Østfold under ledelse av vår lokalkontakt Jan Arne Falla. Lokalkontakten forutsettes være medlem av Senior Norge sitt styre.


Arbeidsgruppen vil ha fullmakt til å initiere og drive lokale aktiviteter innenfor rammen av foreningens formål. Vi ser således for oss lokalt forankrede aktiviteter, drevet av lokale medlemmer. Vi vil at de lokale medlemmene skal ha eierskap til aktivitetene.


Det er viktig at medlemmer i Indre Østfold kjenner sin besøkelsestid og engasjerer seg i etableringen av arbeidsgruppen. Jan Arne Falla trenger i startfasen hjelp av en 5 – 10 dedikerte medlemmer som vil være med. Ring gjerne Jan Arne på telefon 416 30 657!

Allerede 14. februar har vi vårt neste møte i Indre Østfold – Kulturtorget på Mysen kl. 1900 – 2100.

Tema: Innføring av velferdsteknologi i Indre Østfold.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter