Aktuell profil – Renate Gjerløw Larsen (40)

Våre medlemmer og alle andre som følger oss kan glede seg til vårt sesongavslutningsmøte på Gleng i Sarpsborg onsdag den 5. juni. Da skal Renate Gjerløw Larsen synge og underholde for oss. Renate er en velkjent, lokal artist som etter hvert også har etablert seg på nasjonalt nivå med betydelige og krevende roller.

Renate startet sin musikkarriere med pianotimer i Sarpsborg for 35 år siden. Pianospillet førte til musikklinjen på Greåker videregående skole og derfra til Barrat Dues Musikkinstitutt i Oslo.

Ved siden av pianospillet ble det mer og mer sang og teater. Renate har til nå bodd halve livet i Fredrikstad og har gjort utallige konserter, show og musikkteater der, senest aktuell som Eliza i My Fair Lady. I tillegg har hun jobbet som musikklærer og svært aktiv kordirigent.

Et av høydepunktene var norske Melodi Grand Prix i 2008, etterfulgt av Beat for Beat på NRK. I skoleåret 2017/2018 spilte hun 108 forestillinger av Les Miserables på Folketeateret i Oslo.

Renate er gift med Morten Gjerløw Larsen og sammen har de vært åpne med Morens alkoholproblemer og hvordan deres tro og musikken har hjulpet dem videre i livet!

Vi kjenner så langt ikke hvilket program Renate vil tilby oss, men skulle bli skuffet om vi ikke får høre «What a wonderful world!».

Dette er en tidlig informasjon for at våre følgere allerede nå skal få anledning til å krysse av den 5. juni i kalenderen – Gleng i Sarpsborg kl 1200 – 1400. Dette blir en forestilling man ikke må gå glipp av.

Møteinnbydelse blir publisert i SENIORAVISA/vår nettside mandag 3. juni!

Gled dere til konserten!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter