Aktuell profil – Silje Louise Waters (29)

Silje kommer fra Fredrikstad. Hun arbeider som kulturrådgiver i Sarpsborg kommune, og er 2. kandidat for Fredrikstad SV ved kommende kommunevalg.

Silje er kulturfaglig utdannet og har mange år bak seg i kulturfeltet, som regissør, manusforfatter og produsent. Hun arbeider for tiden med hvordan man kan bruke kultur i forebyggende arbeid inn mot brukere av helse- og velferdstjenester for å gi folk et mest mulig verdig og innholdsrikt liv.

Silje er relativt ny i politikken, men engasjementet er ikke nytt. Hun arbeider for de som har minst, de som har lavest stemmer og de som er mest sårbare. Hun er opptatt av at politikeren skal være en ombudsperson som tjener innbyggerne uten at demografiske ulikheter blant mennesker skal være til hinder for at alle blir møtt med den samme respekt, enten det er ulikhet i alder, etnisitet, kjønn, sykdom eller størrelse på lommeboka.

Silje er glad i gode kulturopplevelser, god mat og et glass rødvin og ikke minst Fredrikstads fantastiske skjærgård. Hun har en flott liten sønn på fire år.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter