Åpent møte – sesongåpning – Seniorøkonomi anno 2019

SENIOR NORGE Østfold inviterer til åpent møte i Glenghuset, Dronningensgate 34 i Sarpsborg, onsdag 9. januar kl. 1200 – 1400. Generalsekretær Knut Christian Høvik i Senior Norge vil redegjøre for seniorenes økonomiske situasjon ved inngangen til det nye året.

Bildet er ikke entydig. Noen av pensjonistene har det meget bra, noen har det bra mens andre sliter. Knut Christian Høvik vil redegjøre for avkortning av pensjonistenes tillegg og for hvordan pensjonistene blir en salderingspost i statsbudsjettene. Deretter vil han komme inn på forskjellige spørsmål som er av betydning for pensjonistene, f.eks. hva skjer med økonomien når en av ektefellene kommer permanent på sykehjem og den andre fortsetter å bo hjemme i deres felles bolig.

Det kan oppstå nye finansieringsbehov. Knut Christian Høvik vil orientere om hva som tilbys av spesielle tilbud for seniorer – lån og spareprogrammer spesielt designet for seniorer.

Det er tid for is og holke, glatte trapper og innganger – og risiko for fallulykker, benbrudd og det som verre er. Vi har invitert Isfritt til en kort presentasjon av sine vinteraktuelle produkter ved innledning av møtet – sklisikre varmematter!

Så har vi også invitert Floaguttane som skal spille for oss. Vi er spente på hva de har på programmet denne gangen!

Møtene våre begynner kl. 1200, men vi ser at svært mange kommer tidligere enn dette. Dette gir mulighet for å slå av en prat med hverandre og sosialt samvær. Vi skal prøve å ha kaffe og vafler klar fra kl. 1100. For de som ønsker å komme tidlig – la dette bli hyggetimen vår!

Så skal vi også denne gang ha utlodning. Kaffe/vafler kr. 20,-.

Alle er velkommen. Inviter gjerne venner og kjente. Gratis inngangslodd!

 

Vel møtt på Gleng onsdag 9. januar.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter