FIT FOR FIGHT – Christin tilbake i manesjen!

Det gleder oss stort å høre Christin nå skal være tilbake på jobb igjen etter et lengre sykefravær. Hun skal vite at alle hennes venner i SENIOR NORGE Østfold ønsker henne hjertelig velkommen tilbake.

Christin har som kommunikasjonsansvarlig en helt sentral rolle i SENIOR NORGE. Hun pleier kontakt med media, regjering, departementer og andre offentlige etater. Dette er en virksomhet som ikke alltid synes utad, men som likevel er av største betydning.

En honnør og takk til Christins medarbeidere som har delt på hennes oppgaver og «holdt skuta flytende» under hennes fravær!

Christin er en uvurderlig støttespiller, inspirator og rådgiver for oss i lokallagene. Vi gleder oss nå til i fellesskap å ta fatt på nye utfordringer. Det oppleves som et privilegium å få ta del i Christins unike kunnskaper og nyte godt av hennes konstruktive innspill og kreativitet!

Ukesluttrapportene som vi legger inn på vår hjemmeside hver mandag, er Christins produkt. Oppgaven har under hennes fravær vært vel ivaretatt av Stig Klingstedt, men nå regner vi med som naturlig at Christin overtar igjen. Ukerapportene inneholder løpende informasjon om saker SENIOR NORGE til enhver tid er opptatt av – således er de et viktig medium for å holde lokallagene, medlemmer og øvrige lesere av SENIORAVISA orientert og engasjert!

– Christin, vi gleder oss stort over å ha deg tilbake i manesjen! Vi ser nå frem til å la oss inspirere av din arbeidsglede og din kreativitet!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter