Senior Norge Østfold logo 200

Jernbaneutbyggingen – fortsatt håp for «rett linje»?

SENIOR NORGE Østfold inviterer til åpent møte onsdag 3. april kl. 1200 – 1400, Glenghuset, Dronningens gate 34, 1723 Sarpsborg.

Temaet denne gang er jernbaneutbyggingen i Østfold, først og fremst det som gjelder byene Sarpsborg og Fredrikstad. Det er i hovedsak to alternativer. Det ene innebærer at jernbanen skal gå inn om byene med stasjoner i sentrum. Det andre, et 15 kilometer kortere spor, med stasjon på Rolvsøy, er det som betegnes som «Den rette linje».

Meningene er delte, og frontene er steile. For øyeblikket kan det synes som at de som er tilhengere av en linje gjennom byene, har et overtak. De politiske prosessene er kommet langt, men man er ikke på langt nær i mål. Så de som kjemper for «rett linje» øyner fortsatt håp!

Per Olav Toftner som har vært primus motor for tilhengerne av «rett linje» vil ha dagens hovedinnlegg. Vi regner med at vi får belyst fordeler og ulemper ved de aktuelle alternativene, men må nok regne med at Per Olav vil vektlegge fordelene med «rett linje». Det er naturligvis tillatt å ha forskjellige meninger, og det blir anledning til spørsmål og svar!

Etter foredraget vil vi ha lett underholdning, «Frank Sinatras beste» vokalist Per Olav Toftner akkompagnert av piano. Per Olav er også kjent for sitt engasjement i «Sarpsborg Jazz».

Møtene våre begynner kl. 1200, men vi ser at mange kommer tidligere enn dette. Dette gir mulighet for å slå av en prat med hverandre og for sosialt samvær. Vi skal prøve å ha kaffe og vafler klar fra kl. 1100. For de som ønsker å komme tidlig – la dette være hyggestunden vår!

Etter hovedinnlegget blir det salg av lodd og trekning umiddelbart deretter. Kaffe/vafler kr. 20,-. Gratis inngangslodd!

Vel møtt på Gleng onsdag 3. april. Inviter gjerne venner og kjente. Dette blir garantert et spennende møte.

 

 

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter