Mascot på siste reis!

Gordon setteren Tuxie har vært assosiert medlem av Senior Norge Østfold sitt styre. Den etter hvert gamle dame, hun gikk i sitt 15. år, har de senere årene deltatt i hvert eneste styremøte og likeså i hvert eneste temamøte. Hun har vist tålmodighet og beherskelse og aldri forstyrret noe under møtene. Nå har hun lagt ut på sin siste reis- til de evige jaktmarker!

Etter hvert som tiden gikk, mistet hun hørselen, ble lett forvirret og stresset, og ble trolig også litt dement. Når hun så la om sine toalettvaner på en måte som er uforenlig med det å bo i leilighet, var det uunngåelig slutt. Hun endte sine dager på en verdig måte hos Fredrikstad Dyrehospital fredag den 21. desember.

Tuxie hadde et godt liv hos oss samtidig som hun har beriket våre liv. I 11 år har hun trofast fulgt oss i tykt og tynt – på turer i skog og mark, på turer med seilbåten, på sykkelturer og, som før nevnt, har hun vært en aktiv deltaker i Senior Norge Østfold sine aktiviteter.

Tuxie var en godlynt hund, var venn med alle, aldri aggressiv. Hun hadde et godt forhold til andre hunder Var aldri i noen konflikter. Men schäfere likte hun ikke. Hun var blitt kjeppjaget av en schäfertispe en gang.

Det er blitt et stort, sårt tomrom etter vår kjære venn Tuxie. Måtte hun trave fritt og ledig i sine nye jaktmarker!

Det blir vel til at vi skaffer oss en ny hund etter hvert.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter