Møteinnbydelse – et aldersvennlig Norge – Trude Drevland kommer

SENIOR NORGE Østfold inviterer medlemmer, seniorer, pensjonistforeninger og andre som måtte være interessert til temamøte onsdag den 2. oktober kl. 1200 – 1400. Møtet vil finne sted i Glenghuset, Dronningens gt. 34, 1723 Sarpsborg.

Denne gangen har vi en særdeles spennende foredragsholder, Trude Drevland. Hun er nyutnevnt leder for «Rådet for et aldersvennlig Norge! Og det er nettopp oppgavene til dette rådet Trude Drevland vil orientere oss om.

Trude er kjent fra flere arenaer. Hun er utdannet sykepleier og har arbeidet innenfor helse- og omsorgsvesenet i flere år, men de siste årene har hun vært mest kjent som en aktiv og dynamisk politiker. Hun nyter stor anerkjennelse for de årene hun var ordfører i Bergen.

Hun er kjent som en fargerik person som har evnen til å by på seg selv. Det smaker litt av glamour når hun som 71-åring stiller opp i TV2 sitt program «Skal vi danse?» Sist har vi observert henne som deltager i TV2 sitt program «Huskestue». Hun synes godt!

Nå har Trude påtatt seg kanskje den viktigste oppgave i sin karriere. Hennes oppgave blir å arbeide for at de eldre skal være anerkjent som en positiv og aktiv gruppe som bidrar i samfunnsnyttige aktiviteter. Samtidig skal hun arbeide for at de eldre tilbys forutsetninger for en aktiv og verdig alderdom!

Vi tar ikke inngangspenger, men har utlodning i stedet – løp og kjøp!

Vi selger kaffe og vaffel, kr. 20,- og så skal vi ha det hyggelig sammen!

Denne gang har vi som vanlig et aktuelt tema og en særdeles spennende foredragsholder. «Denne damen er et fyrverkeri» sier Agnete Tjærandsen i en uttalelse på Facebook. Vi stoler på at hun har sine ord i behold!

Vi ønsker alle hjertelig velkommen og regner med «stinn brakke» på Gleng onsdag den 2. oktober.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter