Knut Chr. Høvik. Foto: Vestlars

Sommerhilsen fra Senior Norge

Leserinnlegg

v/Generalsekretær Knut Chr. Høvik

 

HEI ALLE

Først ønskes dere alle en riktig god sommer. Håper den blir både fin, avslappende og «batteriladende».

Dernest … til høsten er det kommune- og fylkestingsvalg, og da skal Senior Norge på banen med full tyngde, og hvor vi bl.a. skal utfordre alle de politiske partiene mht. hva de vil arbeide for i den kommende 4 årsperioden når det gjelde saker som opptar eldre.

I den anledning vedlegger jeg et spennende brev Anna Marie som hun har laget på vegne av Skedsmolaget og som er sendt til KrF. (Kommunevalget 2019)
Skedsmo skal sende brevet til samtlige politiske partier i kommunen. Brevet er veldig bra og taler klart for seg selv. Dette er et godt eksempel på hva alle våre lokallagsstyrer bør gjøre. Så … hvorfor ikke bruke Anna Maries brev som en mal, og så kan dere jo tilpasse deres lokallagsbrev slik dere ønsker det. Ved å stille slike spørsmål til hvert politiske parti, så oppnår dere å få partiene til å tenke! For partiene har sikkert begynt å formulere sine budskap med tanke på valget i september, og da må vi sikre at de eldre saker kommer høyt på listen. En slikt brev vil også kunne sikre at partiene ikke «glemmer våre saker».

Marvin og jeg har også startet arbeidet med å utvikle plankonseptet for den kampanjen («Stem på en senior») vi vedtok på Landsmøtet. Han og jeg skal ha en jobb-økt rundt dette i Trondheim noen dager i neste uke for å få ferdigstilt konseptet raskest mulig og å gjøre det klart for utrulling «kysten rundt» i august. Da vil dere høre nærmere fra oss mht. hva vi ønsker at lokallagene bør gjøre i den lokale utrullingen; for det er jo dere som bør ha direkte dialog med deres respektive kommuner og politikere. Men vi skal foreslå hva dere bør gjøre, og vi kommer ut med nødvendig materiell som dere kan bruke.

Tiden går fort; og vips; så er vi august-måned – kun én måned før valget (9. september).

Videre vedlegger jeg det Eldrepolitiske Programmet 2019 – 2021 som vi drøftet og vedtok på Landsmøtet. (Eldrepolitisk Program dd 20 juni 2019 KCH)

I vedlagte versjon har jeg lagt inn de kommentarer som kom opp på Landsmøtet og lagt inn noen nye saker. Sentralstyret har tatt fatt i dokumentet, og vi skal jobbe videre med de kommentarer/tillegg som kom opp på Landsmøtet. Programdokumentet stikker ut kursen vår de nærmeste to årene. Programmet vil løpende bli videreutviklet i takt med nye saker og strømninger som kommer opp. Jeg sender dere det nå, for kanskje finner dere litt tid i sommer til lesing.

Vi hadde sentralstyremøte sist onsdag, og jeg overbringer hele styrets ønske til dere alle om en riktig god sommer og vel møtt «fit for fight» igjen i august.

BA5 er stengt fra i morgen fredag 28. juni, og vi åpner igjen mandag 5. august. Jeg er imidlertid «on call» gjennom juli, dersom dere lurer på noe eller har spørsmål. Legg gjerne igjen en melding, dersom jeg ikke svarer, så riner jeg tilbake.

En vennlig sommerhilsen fra Knut Chr. og på vegne av hele sentralstyre.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter