Takk til våre annonsører!

Vi etablerte vår nettside i 2015 uten at vi umiddelbart så potensialet. Første året fikk vi 6.995 besøk. Etter hvert som vi utviklet nettsiden, økte besøksantallet. Introduksjonen av SENIORAVISA, en ukeavis som vi utgir på nettsiden, har gitt oss en formidabel vekst. I 2018 oppnådde vi hele 54.250 besøk – og vi tror ikke vi har nådd toppen enda!

Da vi i 2017 så at vi ville kunne nå opp imot 30.000 besøk, fant vi ut at vi måtte kunne være attraktive for annonsører. I løpet av året solgte vi 12 annonseplasser. Vi prioriterer virksomheter som tilbyr produkter og tjenester som er relevante for våre medlemmer og andre seniorer som besøker vår hjemmeside.

Våre annonsører er:

Personlig Omsorg – Volvat Fredrikstad – Family Sports Club, Fredrikstad – Alfa Reiser – Handelsbanken Sarpsborg – Fredrikstad Dyrehospital – Bn bank – Isfritt – Østfold Sikkerhetsservice – Kriho Sko – RSA bil – Onsøy Synssenter og Krogsveen eiendomsmegling.

Vi takker våre annonsører for den støtte den gir oss i vårt arbeid for å ivareta de eldres interesser. Samtidig er vi fornøyd med at våre annonsører finner den eksponering av deres annonser vi kan tilby, som tjenlig. Vi selger 12 måneders abonnementer, hvilket vil si at annonsene ligger synbare i 365 dager i året.

I forbindelse med våre månedlige temamøter synliggjør vi våre annonsører, ved å ha en egen stand med oversikt over annonsører. Her legger vi ut annonsørenes brosjyrer.

I den grad vi har kommet over informasjon om våre annonsører som kan være av interesse for våre lesere, har vi gitt annonsøren redaksjonell omtale.

Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle SENIORAVISA og øke mangfoldet og bredden i informasjonen vi legger ut bl.a. ved å engasjere gjesteskribenter. Vi tror dette skal bringe oss enda et skritt videre!

Vi takker våre annonsører for den tillit de viser oss ved å bli med oss videre. Nesten alle de som tegnet abonnement i 2017 har fornyet. I tillegg har vi solgt 2 nye abonnementer, har 13 annonsører i alt og p.t. en ledig annonseplass. Først til mølla får først malt!

Så ønsker vi alle et riktig godt nytt år!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter