Takk til våre gjesteskribenter – Leserinnlegg beriker SENIORAVISA!

Vi er opptatt av innholdet i SENIORAVISA. Vi arbeider hele tiden for å presentere stoff som er aktuelt, relevant og interessant for våre lesere – for medlemmer og for alle mulige andre som besøker vår ukeavis. Vi følger godt med i alle media som er tilgjengelige for oss, og henter inspirasjon til innlegg i SENIORAVISA. Dette gir oss gode muligheter til å fremme synspunkter på nær sagt alle mulige saker som gjelder seniorene. På denne måte vil vi sikre oppmerksomhet og prioritet, og vi vil påvirke de som tar beslutninger om saker som gjelder seniorene.

Vi tolker oppslutningen om SENIORAVISA dithen at vi har lykkes bra! 54.250 besøk i løpet av 2018 skulle være en god nok bekreftelse!

Det har vært vårt uttrykte mål at SENIORAVISA skal være et felles forum for seniorer, pensjonister og andre som måtte være interessert i vår virksomhet. Dette innebærer at vi har ønsket gjesteskribenter velkommen med leserinnlegg. På denne måte kan de som måtte ønske det, bringe sine synspunkter og meninger til torgs. Således legger vi til rette for dialog og meningsutveksling.

Ved å få inn leserinnlegg, vil vi få et større mangfold, og vi vil få belyst problemstillinger fra forskjellige vinkler. Vi tror dette beriker SENIORAVISA og gjør den til et enda mer interessant for våre lesere.

I det året som er gått har vi fått flere gjesteskribenter, fra alle mulige deler av landet, skribenter som er medlemmer i andre lokallag, men også andre. I alt hadde vi i året som er gått, hatt hele 17 gjesteskribenter. Noen av dem har kommet med flere innlegg.

Det er målet vårt at vi hver eneste uke skal ha et eller flere leserinnlegg i SENIORAVISA.

SENIORAVISA er i ferd med å bli lest av flere og flere medlemmer av andre lokallag i SENIOR NORGE. Dette og det at vi har flere gjesteskribenter fra forskjellige lokallag, gjør at vi kan få bedre kjennskap til hverandre, og at vi kan videreutvikle vårt fellesskap.

Vi takker våre gjesteskribenter for mange gode innlegg, og oppfordrer flere som har noe på hjertet til å skrive leserinnlegg for SENIORAVISA. Send til: vestlars@gmail.com.

Bli med oss og bryt nye barrierer!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter