Ukebrev – Senior Norge v/Christin Engelstad

Senior Norge Skedsmo i moteshow på Strømmen Storsenter

Et sikkert høsttegn er senior-moteshow i forbindelse med Strømmen Fashion Weekend på Strømmen Storsenter. Modellene er representanter fra Senior Norge Skedsmo.

Bakgrunnen for denne årlige senior-suksessen var en henvendelse fra tidligere styreleder i Skedsmo, Anna Marie Vereide (øverst), til senterledelsen på Strømmen for noen år siden. Hun påpekte at seniorer er en stor del av kundemassen, men som ikke var synlige i senterets magasiner og annonser. Det tok ikke lang tid før seniorene entret scenen på Strømmen. Og resten er historie.

Det nevnes at også andre storsentre i nye Lillestrøm kommune har tatt kontakt – da skal det på ny gjennomføres et Senior Moteshow på

Skedsmosenteret v/ Skedsmokorset torsdag 3.10.2019.

Her stiller fire personer fra Senior Norge Skedsmo.

 – Vi har ventelister på medlemmer som vil på “catwalken”, forteller Håvard Jernskau (nederst), seniormodell og leder i Senior Norge Skedsmo.

Spørreundersøkelse fra Senior Norge

Senior Norge ønsker å sette fokus på den digitale omstillingen som skjer i samfunnet rundt oss. I noen tilfeller betyr det å hjelpe seniorer til å utvikle digital kompetanse selv, i andre tilfeller å sikre at seniorer får den hjelpen de trenger fra pårørende og andre.

I den forbindelse har Senior Norge inngått et samarbeid med Include AS. Dette er en bedrift som utvikler løsninger for seniorer og deres pårørende. I første omgang skal det utvikles en kommunikasjonsløsning og en markedsplass som skal bidra til bedre samhandling mellom pårørende og seniorer, mellom pårørende seg i mellom og mellom pårørende, seniorer og leverandører av omsorgstjenester.

For å komme i gang med samarbeidet ønsker vi å kartlegge hvilke behov som finnes ute blant Senior Norges medlemmer. Jeg vil derfor anmode om at du setter av et par minutter til å svare på en kort spørreundersøkelse som vi har utviklet sammen med Include.

Klikk her for å gå til undersøkelsen.

Har du spørsmål eller kommentar? Ta kontakt med post@seniornorge.org

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter