Aktuell profil – Didrik Mogensen (32)

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget –

Didrik Mogensen skriver månedsbrev fra Faust medisinske senter som publiseres i legespalten i SENIORAVISA den 30. november2020.

Han er spesialist i muskel- og skjelettfysioterapi med utdanning fra Nederland. Han har videreutdanning i ultralyddiagnostikk og injeksjonsterapi og bruker dette daglig i klinikken for å stille presis diagnose og gi effektive behandlingstiltak. Han har flere års praksis ved Helsehuset Greåker. Diagnostisk ultralyd brukes for å bekrefte diagnoser, omfang av skade og måle progresjon, samt ved ultralydveiledede injeksjoner og prosedyrer

Didrik bruker injeksjonsterapi til å behandle sene- og leddlidelser, der konservativ behandling trenger et lite løft for å komme i mål!

Han benytter blodplateinjeksjoner (PRP – Plateberiket blodplasma) til å behandle uhensiktsmessige/skadelige betennelser i ledd og slimposer.

Didrik bruker manuell fysioterapi så vel som individuelt tilpasset rehabilitering av muskel og skjelettlidelser.

Han har jobbet tverrfaglig og utfører utredninger for henvisende terapeuter, samt bistår med behandling som ikke-henvisende behandler har muligheten til.

Etter vurdering/tiltak blir pasienten sendt tilbake til sin opprinnelige behandler med epikrise og vurdering av videre tiltak.

Han jobber også med arbeidsplassvurdering og ergonomiske tilpasninger og veileder og instruerer i riktig ergonomi ved kontorarbeid.23. november 2020

 

Finn Åsmund Johnsbråten

Kilde: Faust hjemmeside

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter