Egil R Petersen

Egil Roger Petersen har gått bort!

Det var med sorg vi mottok meldingen om at Egil har gått bort. Han var født i Fredrikstad i 1942, og var Fredrikstad-gutt i all sin tid. Han slet de siste årene med dårlig helse og pendlet den aller siste tiden mellom sykehuset på Kalnes og Borge sykehjem. Da jeg besøkte ham på Borge sykehjem for en snau uke siden, var han sterkt svekket og forsto nok hvor det bar!

Egil var en av veteranene i Senior Norge (tidligere Seniorsaken). Han var medlem i 17 år, helt fra starten i 2003. Han var medlem i vårt styre fra 2016. Tidligere var han varamann i 2 år.

Han har i hele sin yrkeskarriere arbeidet innfor fagområdet glass. Han var glassmester og hadde både svennebrev og mesterbrev. Han var aktiv i sin fagforening og holdt kontakten til det siste.

I sine yngre dager var Egil Roger aktiv syklist og medlem av Stjernen Sykkel. Han har vært med å arrangere sykkelløp og var forbundsdommer i 30 år. Han var også kretsdommer i kappgang.

Egil var ugift og hadde ingen stor familie. Han hadde heller ikke noen stor omgangskrets. Derfor betydde hans kontakt med tidligere fagmiljøer og sykkelmiljøet meget for ham. Det samme gjelder hans medlemskap i Senior Norge. Han var en aktiv styrerepresentant og bidro med sin erfaring og jordnære innspill. Dette betydde meget for ham og det å være med i en sosial forening som vår og oppleve tilhørighet.

Egil var en stille og rolig hederskar, godt likt av alle. Han vil bli dypt savnet!

 

SENIOR NORGE Østfold

Finn Åsmund Johnsbråten

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter