EN TAKK TIL ALLE DERE SOM DELER!

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –
SENIORAVISA har vært en enorm suksess for SENIOR NORGE Østfold. Det har vært vårt mål å være best på seniornytt i Østfold samtidig som vi også har innlegg om samfunnsaktuelle spørsmål. Så vil    vi være bedre enn våre konkurrenter når det gjelder frekvens – ny utgave hver mandag.

Vårt viktigste målekriterium er antall besøk til SENIORAVISA. Dette bekrefter graden av leseraksept!

Siden starten i 2015 har det bare gått en vei –oppover!

Se antall besøk: 2015 – 6.955,   2016 – 12.713,   2017 – 33.738,  2018 – 54.253,  2019  – 58.227,  2020 – 66.000 (7 måneder fremskrevet).

Vi takker alle våre lesere og Facebook-venner og venners venner som deler våre innlegg. Vi er utrolig takknemlig for all den støtten vi får. Vi håper derfor at dere fortsatt vil dele våre innlegg. Så håper vi naturligvis også at det er flere som vil dele.

Ikke bare trykk på «LIKE», men ta dere også tid til å trykke på «DEL»

Bli med oss videre – fremover og oppover. Vi vil videreutvikle vårt aviskonsept, bl. annet ved å få inn et større innslag av leserinnlegg. Vi vil at SENIORAVISA skal være et felles forum for seniorer og andre interesserte i Østfold.

Vi mener vi har et større potensial enn det vi har tatt ut til nå, og synes dette betinger at vi setter oss noen spenstige mål for årene som ligger foran oss.

Med risiko for at det vil kunne bli brukt mot oss, drister vi oss likevel til å leke med et besøkstall på 100.000 ikke alt for langt unna!

Se for øvrig innlegg på annen plass i denne utgave av avisa: «SENIORAVISA- Rekorduke bekrefter potensiale!»

Det er jo et rundt tall!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter