Møteinnbydelse – verd å vite om hjertet!

Faust Medisinske Senter informerer

SENIOR NORGE Østfold inviterer til årets første temamøte – Glenghuset, Dronningens gate 34, 1723 Sarpsborg, onsdag 8. januar kl. 1200 – 1400. Hyggestund fra 1100 – 1200 for de som kommer tidlig.

Vi etablerte i foregående år et samarbeid med Faust Medisinske Senter. De holder til på Wilbergjordet i Fredrikstad og i Helsehuset på Høiden i Moss. De har vært så velvillige  tilby seg å dele sine kunnskaper og ekspertise med oss ved å skrive innlegg i SENIORAVISA sin legespalte og å holde foredrag i forbindelse med våre temamøter.

Dagens foredrag vil bli holdt av Kjell Ingar Pettersen. Han arbeider som kardiolog ved Faust medisinske senter og er godkjent som spesialist i hjertesykdommer. Han har også en doktorgrad som omhandler vurdering av livskvalitet hos pasienter med hjertesykdommer.

Han vil snakke om symptomer på hjertesvikt og betydningen av riktig og tidlig diagnose. Så vil han følge opp sin artikkel om hjerteflimmer som ble publisert i SENIORAVISA den 23. september. Han vil formidle viktig kunnskap som vil kunne være interessant og nyttig for noen og enhver!

Som vanlig har vi utlodning. Vi tar ikke inngangspenger men selger lodd i stedet. Løp og kjøp!

Vi selger vafler og kaffe til kr. 20,- fra kl 1100, og så skal vi hygge oss sammen!

Ta med kontanter!

Dette er som vanlig et åpent møte. Alle er velkommen. Inviter gjerne med venner og kjente!

Og så skal vi vite litt mer om «motoren vår», hjertet, når vi forlater møtet!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter