SENIORAVISA – Rekorduke bekrefter potensiale!

– Trykk på overskriften eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Vi har høye ambisjoner med SENIORAVISA, vi vil være best på seniornytt i Østfold samtidig som vi vil at SENIORAVISA skal være et felles forum for seniorer og pensjonister. Så har vi hverdagsnyheter og vi bedriver også kunnskapsformidling. Det er et hovedmål å nå ut til flest mulig for å kunne fremme de eldres interesser.

Det kiler litt i maven når vi nevner 100.000 besøk årlig som et måltall – dristighet ut over det som kan betegnes som realisme, eller? Vi har stilt oss laglig til for hugg!

For å nå vårt spenstige mål, er vi avhengig av til enhver tid å produsere relevant og aktuelt stoff. Vi tar vi gjerne imot drahjelp fra våre lesere. Se innlegget på annet sted i denne ukes utgave av SENIORAVISA: «Takk til alle dere som deler!»

I uken som gikk oppnådde vi resultater som vi skal være meget godt fornøyd med. Vi fikk i alt 3080 besøk til SENIORAVISA. Hvis vi regner om dette ukeresultatet til fullt år, ender vi opp med formidable 160160 Vi må ta høyde for at vi ikke kommer til å ha like gode resultater hver uke, men tallet er en klar indikasjon på at vi har et stort uutnyttet potensiale.

Vi har denne uke registrert 1172 henvisninger fra Facebook. Det er vi godt fornøyd med!

Når vi nå avslutter denne uken, vil vi ha smadret rekordene for høyeste dags- og ukesbesøk:

  • Høyeste dagsbesøk 1107 Tidligere bestenotering 897
  • Høyeste ukesbesøk 3080 Tidligere bestenotering 1580

 Så får vi se om det ikke også blir en «all time high» for månedsbesøk innen utløpet av august.

Vi skal , som nevnt ovenfor, ikke regne med at vi greier å holde denne ukes toppnivå  hver uke året ut, men heller betrakte resultatet som en bekreftelse på at det er realisme i målet på 100.000 besøk pr. år.

De gode besøkstallene er en inspirasjon for oss. Vi takker våre lesere for den oppmerksomhet de viser oss og kan forsikre dem om at vi vil arbeide for å gjøre SENIORAVISA til en enda bedre avis – følg oss fremover og oppover!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter