Arne V. Larsen

Sommerhilsen fra redaktøren!

– Trykk på overskriften, bilde eller «les mer» for å se hele innlegget –

La meg først få takke våre lesere over den fantastiske oppslutningen om SENIORAVISA. Besøkstallet øker fortsatt. Blir 2. halvår like bra som første, så ender vi opp inneværende år på 66.000 besøk – det blir ny rekord igjen!

Fellesferien er begynt, men redaksjonen til SENIORAVISA stenger ikke. Det kommer ny utgave av avisa hver mandag i hele sommer.

Nyhetsbildet har i det halvåret vi har lagt bak oss, blitt dominert av Coronaviruset og en klovn av en president i USA som gjør hva han kan for å bli gjenvalgt for en ny 4 års perioden.

Vi tror ikke vi tar meget feil om det kommer til å bli slik også i tiden som kommer. Det som ligger oss nærmest er Coronasaken. Det er åpenbart at smittespredningen på langt nær har nådd toppen. Smittetallene og dødstallene bare øker verden over.

Vi er i den heldige situasjon at vi, takket være en usedvanlig god jobb fra myndighetene og en utvist lojalitet fra folk flest, er blant de landene som har de laveste smitte- og dødstall. Vår utfordring nå er at vi står løpet ut til effektiv vaksine er tilgjengelig. Det ligger en betydelig risiko at vi senker guarden for tidlig og slipper Coronabanditten til igjen! Det må vi unngå.

Det vil komme flere Corona-innlegg etter hvert!

Det kommer nå til å bli åpnet muligheter til å reise til land som har lav smittespredning. Det er sikkert mange som kommer til å benytte de muligheter som nå vil åpne seg for sydenturer.

På den annen side kan dette bli sommeren for kortreist ferie og en gjenoppdagelse av Norge som ferieland. Vi har blitt bombardert med utallige bilder på TV av de vakreste naturbilder og nære feriemål. Det er ikke til å unngå at vi er stolte av landet vårt.

Det er ikke sikkert at sesongen blir så dårlig som fryktet for reiselivsnæringen i Norge. Veiene og campingplassene begynner å fylles av bobiler og campingvogner. Samtidig får hotellene stadig flere bestillinger. Det er tydelig at flere nordmenn vil feriere i Norge i år. Så kan det jo også hende at det kommer noen utlendinger etter hvert.

Vi skal være forsiktige med å begi oss inn på storpolitikken, men det er ikke sikkert at vi ikke vil falle for fristelsen å skrive noen ord om presidentsirkuset i USA! Det kan vel også hende at det kommer et eller flere innlegg om ferieopplevelser.

Jeg vil få ønske våre medlemmer og våre mange andre lesere en riktig hyggelig og minneverdig sommer. Nyheter hver mandag i SENIORAVISA!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter