St. Peters restaurant – kortreist mat i sjøkanten!

Søker du en spesiell restaurantopplevelse. Da skulle du prøve St. Peters restaurant, ved Marnet Marina ute ved Øyenkilen. Litt utenfor allfarvei, men kun 15 minutter med bil fra Fredrikstad sentrum. Med buss til rundkjøringen nede i Øyenkilen. Følg skiltet – du har to-trehundre meter å gå og du er fremme!

Stusser du ved navnet? St. Peter er beskytter av alle mennesker tilknyttet matproduksjon – fiskere og bønder, nettopp de restauranten samarbeider med for til enhver tid å sikre seg førsteklasses, lokale råvarer.

St. Peters restaurant ligger vakkert til i et nybygd lokale. Det er en lys og trivelig restaurant, rett ved sjøkanten med panoramautsikt over sjøen og landskapet.

Michal Bluj og Tatiana Kwiatkowska etablerte St. Peters restaurant i mai 2019 med utgangspunkt i lidenskap og kjærlighet til gastronomi. Deres matfilosofi er enkel og tydelig- de mener at kortreiste ingredienser som er i sesong, er det absolutt beste – både når det gjelder kvalitet og smak.

De samarbeider med mer enn 10 lokale bønder og matprodusenter i deres nærområde. De er også andelsbønder på Nes andelsgård i Fredrikstad. I tillegg til dette dyrker de mikrogrønt samt urter i egen innendørs kjøkkenhage.

Det synlige og tilstedeværende vertskapet vil at St. Peters restaurant skal være et sted for gode opplevelser som sitter lenge i minnet for deres gjester. De vil at et besøk i restauranten skal være en smakfull, ærlig og overraskende matopplevelse.

De har en spennende a la carte meny, i stor grad basert på kortreist mat og lokale råvarer. Så har de naturligvis også «Take away»- tilbud. Dette er en viktig del av virksomheten.

I godt sommervær kan man kose seg med uteservering – rett ved sjøkanten!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter