2020 – uåret mange ønsker å glemme!

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Til tross for Corona, som stengte nesten alle våre aktiviteter, sykdom i nære relasjoner og årets avslutning med det katastrofale leirraset i Gjerdrum, så har vi i SENIORAVISENS redaksjon mye å glede oss over. Vi fikk en formidabel rekord i antall besøk på nettsiden med 77 988, en stigning på 19 761fra året før.

Dette skyldes flere ting, men vi velger å tro at det er mange lesere som setter pris på det som vi har skrevet om i avisen. Vi jobber intens for å finne emner som vi tro vil interessere våre lesere. Vi har fått enorm respons på innlegg om helse, eldres økonomi, ukebrev og data. Vi vet også at mange er opptatt av hverdagshistorier, leserinnlegg og ikke minst gratulasjoner.

Noe annet som er av veldig interesse er leserbrev, vi har etter hvert får mange lesere til å skrive om forskjellige emner og hvilke synspunkter de har på aktuelle saker. Vi tar gjerne inn enda flere. Vi setter bare to krav, innlegget må være partipolitisk og religiøst uavhengig.

Besøkstallet er alfa og omega for oss, det er det som er viktig for våre annonsører. Uten annonsørene hadde vi ikke hatt mulighet for å drive foreningen. Nå da vi ikke kan holde temamøter, pga. Corona, har vi ikke andre inntektskilder enn annonser i SENIORAVISA. Og med et solid antall lesere vil det være enklere å selge annonser.

Også i året som kommer skal vi bestrebe oss på å levere interessante innlegg, men vi tar gjerne imot tips og leserinnlegg som kan har interesse for våre lesere.

Til slutt vil jeg ønske alle et GODT NYTT ÅR og med håp om at vi snart kan kommer i gang igjen med temamøtene som er det viktigste virkemidlet for å holde kontakten med våre medlemmer.

 

GODT NYTT ÅR!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter