Årets store vervekampanje

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Har du litt ekstra fritid?
Kan du tenke deg å tjene noen ekstra kroner? – faktisk opptil 10 000 skattefritt.

Senior Norge Østfold jobber daglig for å ivareta dine interesser og dine rettigheter både i yrkesliv, pensjon, skatt, helse og omsorg. Ikke alle har penger på bok, og en god planlegging for seniorlivet kan dermed utgjøre en stor forskjell. Når «høsten» setter inn kan en del forskjeller bli ubehagelig tydelige. Det er viktigere enn noen gang å ta ansvar for egen fremtid.

Hva skal du gjøre?
I første omgang er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Er du selv interessert i en liten ekstrajobb eller kjenner du kanskje noen du vil anbefale denne jobben til. Bli vår ambassadør i Østfold og la oss i fellesskap bli sterke, tydelige og ennå mer synlige i hele Østfold.

«Et lite steg for hver enkelt senior, et gigantisk sprang for seniorkraften i Østfold»

Hva er jobben videre?
Det er det beste av det hele. Det eneste du skal gjøre er å snakke med folk rundt deg. Ta en hyggelig prat med dem og vær vår ambassadør utad.  Verv nye medlemmer til vårt lokallag enkelt og greit direkte på nettsidene våre, send oss en mail med kontaktinformasjon for det nye medlemmet eller rett og slett inngå en avtale om medlemskap på den gode gamle måten med en avtale på papir. Mulighetene og måten å verve nye medlemmer på er mange. For å være sterke, tydelige og synlige i hele Østfold er alle nye medlemmer like viktige. Ditt kontaktnett er større enn du tror.


Hvor mye må du jobbe?
Du jobber så ofte du vil og så mye du vil. En god samtale og en god relasjon oppstår gjerne helt naturlig og kanskje når man minst venter det. Det viktigste er at man blir en god ambassadør for vår felles interesse av å skape en god, trygg og interessant fremtid.

Hva kan du tjene som verver og ambassadør? Senior Norge ønsker å takke for din innsats med å belønne deg bra både i det året du verver nye medlemmer og i de påfølgende årene. For å skape en langsiktig og god relasjon med alle våre medlemmer ønsker vi å honorere deg i alle de påfølgende årene det nye medlemmet forblir medlem.

Verv ett nytt medlem og tjen 50% av medlemskontingenten de to første årene. Deretter mottar du et honorar på 25% av medlemskontingenten i alle de påfølgende årene, så lenge medlemmet du vervet er medlem i Senior Norge.

Din formelle samarbeidsavtale vil være med Senior Norge sentralt. Senior Norge vil stå for utbetaling av ditt honorar, registrere din inntekt og foreta nødvendig skattetrekk dersom ditt honorar blir mer enn kr 10 000 pr. år.

Ta del i vårt arbeid om en felles trygg fremtid samtidig som du tjener litt ekstra penger.

Det er ingen aldersgrense for medlemmer i Senior Norge, det er ingen øvre grense for hvor mange medlemmer du kan verve eller hvor i landet du verver nye medlemmer.  Jo flere du verver, jo mere tjener du. Enkelt og greit.

 

Høres dette spennende ut?
Er du vår nye ambassadør i ØSTFOLD?

Ta kontakt med Terje Lloyd Andersen – tlf. 922 87 090 eller e-post terjelloyd@hotmail.com, så skal jeg hjelpe deg videre i prosessen.

Vi høres.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter