Arkiv/kategori – en raskere vei!

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Arne V. LarsenSENIORAVISA blir fyldigere for hver uke. Alle innlegg blir lagret kronologisk under det blå båndet nederst på førstesiden – «Se alle innlegg eller «Innlegg» øverst i menylinjen». Om man vil se et bestemt innlegg, går det an å bla seg fra aller siste innlegg og om nødvendig helt tilbake til det aller første. Det blir mer enn 2000 innlegg i alt. Det er en langsommelig jobb!

Likevel er det forbausende mange som tar denne jobben. Hver eneste uke er det paradoksalt nok langt flere besøk til tidligere innlegg enn til siste ukes nye innlegg. For de som søker etter tidligere innlegg, er det en snarvei som vi ikke tror alle er godt nok kjent med!

Trykk på det blå båndet, «Se alle innlegg» eller «Innlegg» øverst i menylinjen, under «Arkiv» på den siden som kommer opp, trykk på kategori, bla nedover og trykk på den aktuelle kategori. Innleggene ligger kronologisk. En raskere vei!

Vi har registrert at det er meget stor interesse for våre tur- og reiseinnlegg. Det er for eksempel faktisk slik at innlegget «Børtevann – en nær ferieopplevelse» hver eneste uke får nye besøk. Innlegget er faktisk så langt tilbake som fra 24. juli 2017. Tilsvarende gjelder også de andre tur – og reise – innleggene våre. De er hyppig besøkt og tydeligvis stadig like aktuelle.

Vi ønsker at også de leserne som søker tidligere innlegg, skal få en rask vei frem til de innleggene de er interessert i. Derfor oppretter vi i denne utgave av SENIORAVISA en ny kategori: «Nære turmål og reiser»

Vi skal hente over alle gamle innlegg innenfor denne kategori, og så regner vi med at det etter hvert også kommer nye innlegg! Alle innleggene vil bli liggende kronologisk!

Så håper vi at alle våre lesere blir godt fortrolig med muligheten til å bruke «Arkiv/kategori» for å komme enkelt og raskt frem i SENIORAVISA!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter