Senior Norge Østfold logo 200

Det er enkelt å bli medlem!

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Corona-begrensningene har resultert i at mange foreninger midlertidig har måttet legge ned hele eller deler av sine virksomheter. En pris de fleste foreninger har måttet betale for dette, er et betydelig medlemsfrafall. Dette gjelder også vår forening.

Vi har greidd å holde SENIORAVISA gående med utgivelser som vanlig hver eneste mandag. Skal vi legge oppslutningen om SENIORAVISA til grunn, har interessen for vår virksomhet og våre saker paradoksalt nok aldri vært større! 

Antall besøk til SENIORAVISA er en god indikator.

I fjor oppnådde vi formidable 77.988 besøk. Dette er en økning på hele 34% i forhold til foregående år.  Økningen bare fortsetter. Fortsetter vi som vi har startet, kan vi i år komme til å passere 85.000 besøk.

I og med at vi bare har 300 medlemmer som er på nett, så må majoriteten av lesere ikke være medlemmer. Vi er naturligvis takknemlig for hver og en som besøker SENIORAVISA.

Vi ønsker å hente inn igjen medlemsfrafallet. Alle dere som ikke er medlemmer, men likevel besøker avisen vår hver eneste uke, vil vi gjerne ønske velkommen til oss. Likeledes vil vi ønske tidligere medlemmer velkommen tilbake!

Det er enkelt å bli medlem!

Øverst til høyre på førstesiden i SENIORAVISA finner dere en rund blå knapp «Meld deg inn i dag!». Trykk på knappen, så kommer et innmeldingsskjema opp. Fyll ut skjemaet og avslutt med å trykke på «Bekreft». Så enkelt er det å bli medlem!

Vi håper riktig mange vil slutte seg til oss og støtte oss i vår kamp for de eldres interesser! Jo flere vi blir, jo sterkere står vi!

Så regner vi med at vi kommer i gang med våre månedlige temamøter igjen så snart vi får normale tilstander igjen. Corona-banditten må vi først slå ned!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter