Feiende flott førjulshow på Gleng!

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Møteleder ønsket velkommen til årets 4. og siste temamøte. Det ble ingen møter første halvår på grunn av Corona-restriksjoner. Det at vi en lengre periode ikke hatt annet tilbud til medlemmene enn SENIORAVISA, har medført et betydelig medlemstap. Før pandemien hadde vi 600 medlemmer. Nå ser det ut til at medlemstallet har stabilisert seg rundt 400. Andre foreninger har opplevd det tilsvarende medlemstap, uten at det er noen trøst!

Interessen for SENIORAVISA har imidlertid aldri vært større. For inneværende år blir det ny besøksrekord igjen. Vi kommer til å passere 86.000 besøk innen året er omme!

For tiden har foreningen ingen leder. Vi har søkt å finne erstatning for tidligere leder. Etter vel 2 års leting, må vi forholde oss til det faktum at vi ikke har lykkes.

Styret har derfor innkalt til ekstraordinært årsmøte den 5. januar. Om det på det tidspunkt ikke skulle foreligge noen aktuell, kvalifisert kandidat for ledervervet, vil lokallaget Senior Norge Østfold bli nedlagt. Medlemmene som har vært tilknyttet oss, vil beholde sitt medlemskap i Senior Norge! Vi beklager overfor medlemmene at vi har kommet i denne situasjonen, men vi ser det ikke som en mulighet å fortsette virksomheten uten leder!

Etter møtelederens innledning var det førjulshow med radarparet Bjørnar Spydevold og Kari Stokke som underholdere. De er godt samkjørte etter mange års felles opptredener, Bjørnar med sang og ukulele (liten gitar som Bjørnar sier) og Kari som virtuos på piano.

Repertoaret bestod av en fin blanding av kjente sanger og morsomme historier på ekte Østfolddialekt. Naturligvis, det hele ble avsluttet med «O’ helgenatt!».

Vi fikk oppleve humørfylt underholdning av aller første klasse. Tilhørerne storkoste seg og viste at de satte pris på showet. Stor takk til Bjørnar og Kari!

Samtidig vil vi få takke for alle hyggelige kommentarer vi fikk for måten vi har drevet foreningen på. Det synes klart at vi har hatt en misjon og at vi vil bli savnet etter en eventuell nedleggelse av virksomheten.

Så takker vi alle som møtte opp i det litt sure og kalde vinterværet!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter