«I skyggen av stjernene»

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Jan Kvil, vår utmerkede, faste skribent, har oppnådd en formidabel oppmerksomhet her i Senioravisa.

Innlegget hans, «En gang blir det vår tur» har hittil i denne uka (onsdag 28. juli – uke 30) blitt lest av 576 besøkende av totalt 1.882. Dette er det nest beste resultatet vi noen gang har hatt på et enkelt innlegg.

Hans øvrige innlegg gjennom flere utgaver av Senioravisa har også blitt lest av svært mange.
Hans lune humor og evne til å sette forhold litt i perspektiv, er nok hovedgrunnen til at stadig flere legger merke til hans ofte noe underfundige betraktninger.

Jan har en lang fartstid med å skrive. I tillegg til å ha vært lærer i en årrekke, har han vært en flittig bidragsyter både til sin egen blogg og på FaceBook samt forfatter av foreløpig èn bok.

Han er en ihuga friluftsmann og elsker den fred og ro lange fisketurer kan bringe. Disse turene gir også rom for filosofiske betraktninger som han på en glimrende måte klarer å formidle til alle sine lesere.

Vi vil, som en liten hylles til ham, på det varmeste anbefale hans utmerkede bok «I skyggen av stjernene».

Dersom du er interessert i en bok spekket med livsbetraktninger, morsomme anekdoter, turskildringer og poesi, kan du ta direktekontakt med ham på hans e-postadresse jakvil@online.no
Dersom du skulle ønske å prate med ham selv, har jeg hans telefonnummer, men da må du først ringe meg på tlf. 922 87 090.

Prisen er på hyggelige kr. 200,- pr. bok (+porto, dessverre).

Han har fortsatt noen bøker til salgs, men det er her som de fleste steder; «Førstemann til mølla…»

 

Terje Lloyd Andersen

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter