Kjedeuavhengig elektroforretning «gruser» de store!

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer for å se hele innlegget! –

Det var nær krise hos familien Inger Johanne og Einar Grandal i Sarpsborg. PC’en streiket og de kom hverken frem eller tilbake, ut eller inn! Da var det godt å ha «Datahjelpen v/Terje Lloyd Andersen» kun en telefon unna – kyndig og gratis problemløsning for våre medlemmer.
  • Terje brukte vel en times tid på å teste forskjellige muligheter, men måtte melde pass. PC’en var 12 år gammel med ditto gamle systemer. Det var det som var problemet. Terjes råd var enkelt og greit, kjøp ny PC!

Inger Johanne og Einar oppsøkte to kjedetilknyttede forretninger, El-kjøp og Power, og en uavhengig, Martinsen & Sønn Elektro AS i Fredrikstad.

Det er ikke gitt at de største er de beste og billigste. Men de store kjedene har etter hvert overtatt det meste av omsetningen, enten det er den ene eller andre bransje.

Disse er opptatt av effektive rutiner med minst mulig kostnadskrevende kundekontakt! Ringer du en av de store kjedeforretningene for å snakke med han du kjøpte kjøleskapet av, da kommer du gjerne frem til en saksbehandler på et hovedkontor i Oslo. Det var jo ikke det du ville! Det er en arrogant og lite kundevennlig løsning. Tanken er at selgerne ikke skal blir forstyrret av kundene med tidskrevende telefonsamtaler! Tro det eller ei, men slik er det!

De uavhengige forretningene har den fordel at de styrer sin egen virksomhet uten å måtte rette seg etter direktiver fra et hovedkontor beliggende i Oslo eller annen fjern lokalisasjon. Våre medlemmer fikk oppleve at den kjedeuavhengige forretningen, Martinsen &Sønn Elektro AS slår de store på de fleste områder. Dette gjelder spesielt personlig kontakt og kundeservice. Hos de uavhengige er det fortsatt slik at kundene kan føle seg velkomne, verdsatte og betydningsfulle.

– Martinsen & Sønn Elektro AS er en tradisjonsrik forretning i Fredrikstad registrert i 2003.  Forretningen flyttet for noen år siden fra Borggata til Farmannsgate 2, midt i Fredrikstad sentrum. De hadde i 2019 en omsetning på 20 Mill kroner og en stab på 9 medarbeidere. Vareutvalget innbefatter elektroprodukter som TV, vaskemaskin, komfyrer, støvsugere, husholdningsapparater m.m. De leverer gratis hjemkjørt, montert, testet og kvalitetssikret for bruk!

 

Inger Johanne og Einar innhentet tilbud på samme tjenester fra alle 3 leverandører. Da var den kjedeuavhengige leverandøren ikke bare best på pris, men også på alle de andre parameterne. Det skilte kr. 1 000 på tilbudene. Dette var avgjørende for valg av leverandør, men også den personlige kontakt og service de opplevde hos Martinsen og Sønn Elektro AS.

Vi sitter igjen med en god følelse etter denne handelen, sier Inger Johanne og Einar!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter