Onsøy Synssenter – nytt tilbud for hørselshemmede!

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Onsøy Synssenter er en veletablert optikerforretning, ideelt beliggende på Gressvik Torg i Fredrikstad! De har flotte lokaler med to fullt utstyrte synsprøverom med topp moderne utstyrt, hørerom og egen barneavdeling.

Det er godt om parkeringsplasser ved Gressvik Torg, og her er dette gratis!

Som en av få optikerforretninger i Norge har Onsøy Synssenter også et tilbud til hørselshemmede. Så langt har de kunnet tilby service og vedlikehold av høreapparater, og salg av batterier og annet tilbehør. Det er ikke mange slike tilbud i Østfold. Tilbudet har vært meget godt mottatt av forretningens kunder. Nye kunder har det også blitt.

Det ene drar det andre med seg! «Det har lenge vært klart at vårt tilbud til hørselshemmede måtte utvikles!» sier daglig leder Ane Rudi Larsen «Først og fremst må vi være i stand til å gjennomføre hørselstester. Da vil vi ha et komplett tilbud til våre kunder – hørselstest og høreapparatservice på et sted»

Onsøy Synssenter har nå ansatt audiograf som i første omgang vil være til stede torsdager og fredager. Kort bestillingstid – ingen henvisning!

Audiografen måler hørsel, kartlegger den hørselshemmedes behov for hjelp og helhetlige tiltak. Dette handler om teknikk og det å gi informasjon og veiledning til den hørselshemmede selv og til pårørende og andre i den hørselshemmedes omgangskrets!

Audiografene har en solid fagutdannelse gjennom et 3-årig bachelor studie!

Daglig leder Ane Rudi Larsen er bevisst om den raske utvikling som pågår både for det som gjelder fagområdet syn som hørsel! Medarbeiderne i Onsøy Synssenter får kontinuerlig oppdatering av sine faglige kunnskaper ved deltagelse i relevante kurs- og opplærings-virksomhet. «Kompetanse er en av våre viktigste konkurransefaktorer!» sier Ane Rudi Larsen.

Det er jo blitt slik at man aldri er ferdig utdannet. Nå er det livslang læring som gjelder!

Fortsatt er det slik at optikervirksomheten med synstester og salg av briller og utstyr utgjør den største del av forretningens virksomhet. Fagområdet hørsel utgjør et meget bra tilskudd, er vel verdsatt av kundene og har et åpenbart vekstpotensial!

«Syn og hørsel – alt på et sted!»

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter