SENIORAVISA takker leserne for i år

Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Enda et år er gått og SENIORAVISA har hatt en formidabel fremgang. Dette til tross for at coronaen har herjet og at Senior Norge Østfold bare har kunnet gjennomføre høstprogrammet, alt det øvrige ble stanset av nedstenginger. SENIORAVISA kommer til å passere 85 000 besøkende i år, 7 000 flere enn i fjor, noe vi må være godt fornøyd med.

Noe vi ikke er så fornøyde med, er at det kan se ut som Senior Norge Østfold kan bli nedlagt, og dermed også SENIORAVISA, dersom det ikke skulle melde seg en som vil overta styreleder vervet. Det må i så fall skje innen 5. januar da det skal være ekstraordinært årsmøte. Er det ingen som melder seg, vil styrets vedtak om nedleggelse bli stadfestet og foreningen blir nedlagt 2. mars på det ordinære årsmøte.

Jeg som redaktør av SENIORAVISA mener det er trist at en forening med et godt program, god økonomi og en nettavis med mange lesere skal bli nedlagt fordi det ikke er mulig å finne en som vil være leder, men slik er ståa, vi har ikke lov og mulighet til å drive videre uten leder.

Jeg vil også benytte anledningen til å takke alle våre lesere for det år som er gått og ønske alle et godt nytt år.

 

Arne V. Larsen

redaktør

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter