Trippel dose – velment oppmerksomhet!

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

– Nei, denne gang dreier det seg ikke om Covid-vaksine! Det dreier seg om frokostbrikker.

Min frue fylte år fredag den 12. mars. Kvelden før fikk undertegnede en diskret melding fra en av våre etterkommere. Meldingen innebar at det ville stå en frokostbrikke til jubilanten på trappa tidlig på fødselsdags morgen.

Vi er ikke vant til å få slike forsendelser levert på trappa. Det var litt spennende!

Overraskelsen skulle bli stor. På trappa stod det en omfattende forsendelse på nær 15 enheter, alle like pent pakket i gråpapir! Alt så likt ut. Hvorfor i all verden så mange pakker. Det så ut som det skulle rekke for minst en hel uke. Noe gikk med til dagens frokost og resten ble plassert i fryseren!

Det er slikt som hender noen ganger. Her hadde tre av våre etterkommer hver for seg, uavhengig av hverandre, funnet ut at en frokostbrikke kunne være en passende bursdagsoppmerksomhet. De valgte dessuten samme leverandør som plasserte frokostbrikkene på trappa slik at det så ut som en leveranse.

Det tok litt tid, etter samtaler med de tre giverne, at vi forstod at det vi hadde mottatt, ikke var en frokostbrikke, men tre! «Overdoing» kan man vel si, men ikke tilsiktet og alt gjort i beste mening.

Covid-dosene har vi også fått – 2 til hver – og da skulle alt være bra!

 

SENIOR NORGE Østfold

Finn Åsmund Johnsbråten

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter