Vi har ikke glemt deg!

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Landet har nå vært mer eller mindre nedstengt i mer enn et år. For vår forening har dette medført nesten full nedlegging av virksomheten. Det som har svidd mest, er at vi ikke har kunnet ha våre månedlige temamøter.

Vi har i likhet med andre foreninger i denne tiden, opplevd et betydelig medlemsfrafall. Medlemmene har vel tenkt at det ikke er noe poeng i å være medlem om ikke foreningen har noe å tilby!

Vi har imidlertid greidd å holde SENIORAVISA gående med utgivelser som vanlig hver eneste mandag. Skal vi legge oppslutningen om SENIORAVISA til grunn, har interessen for vår virksomhet og våre saker paradoksalt nok aldri vært større!  Foregående år hadde vi formidable 77.988 besøk til SENIORAVISA! Og fremgangen fortsetter!

Vi ønsker å hente inn igjen medlemsfrafallet. Nye medlemmer er alltid velkomne, men denne henvendelse gjelder spesielt deg og andre tidligere medlemmer. Vi vil gjerne ha dere tilbake slik at dere igjen kan støtte vår virksomhet. Vi kjemper for de eldres interesse på alle fronter. Vår rolle vil øke i betydning etter hvert som vi blir mange flere eldre!

Det er enkelt å bli medlem!

Øverst til høyre på førstesiden i SENIORAVISA finner dere en rund blå knapp «Meld deg inn i dag!». Trykk på knappen, så kommer et innmeldingsskjema opp. Fyll ut skjemaet og avslutt med å trykke på «Bekreft». Så enkelt er det å bli medlem!

Enda enklere: ta mobilen og ring 922 87 090

Vi håper riktig mange vil komme tilbake til oss og støtte oss!  Jo flere vi blir, jo sterkere står vi!

Så krysser vi fingrene og håper vi i annet halvår skal kunne gjennomføre våre månedlige temamøter som tidligere. Og da håper vi igjen å se deg og andre tidligere medlemmer. Velkommen tilbake skal dere være!

 

Terje Lloyd Andersen

Leder

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter