På tide å slippe nye krefter til!

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Det hele begynte med at jeg ble invitert av noen venner til et hyggemøte på Gleng i Sarpsborg. Slik ble jeg den 8. januar 2014 medlem av SENIORSAKEN som det het den gang. Etter møtet samme dag ble jeg oppringt av en tidligere bekjent, og slik ble jeg medlem av foreningens styre. Er det slikt man kaller «flying start»?

Jeg har nå vært medlem av foreningen i 8 år, herav 1 år som nestleder og 6 år som leder. Det har vært noen flotte år med god oppslutning om vår virksomhet. Vi tror vi har utgjort en forskjell i vårt arbeid for de eldres velferd. Det er flere som jobber med de samme saker som oss, og det er ikke så godt å avlese resultater fra dag til dag, men vi har vært med!

Våre viktigste media har vært våre månedlige temamøter og SENIORAVISA. Vi har hele tiden prioritert regularitet slik at våre medlemmer har kunnet vite hva de har å forholde seg til. Dette har gitt oss en meget god oppslutning. Vi takker og bukker!

Coronaen har spent beinkrok på oss og for en periode ødelagt regulariteten, men nå skulle det være forutsetninger for vanlig drift igjen!

Etter 6 år som leder har jeg for en tid tilbake gitt til kjenne for at jeg ville fritas for mine verv for å slippe nye krefter til. Først etter to års leting har vi lykkes å rekruttere en ny, godt kvalifisert leder. Vi ønsker ham og det styret som skal velges under årsmøtet den 2. mars, lykke til med viktige oppgaver og spennende utfordringer.

For mitt eget vedkommende slipper jeg å bli «Den syvende far i huset». Samtidig håper jeg at jeg i mine 6 år som leder, har gjort en brukbar jobb for foreningen og de eldre. Og i en alder av snart 84 må det være tillatt å gå i pensjon!

Jeg vil til slutt takke de som har fulgt oss, medlemmer og alle andre. Så vil jeg samtidig takke alle medlemmer av foreningens styre og andre for et fantastisk godt samarbeid. Ingen nevnt, ingen glemt!

Det har vært noen fine år!

Finn Åsmund Johnsbråten

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter